SUNĂ-NE!

0749-868.207 
sau
0756-837.803

Luni-vineri 8-16

Filtre

Categorii

Articole de Blog

În vizită la bunici... cu mâna goală?

24 Octombrie 2017
10 sfaturi pentru cadoul perfect în vizită la bunici

Să trăiţi, şefu'

24 Octombrie 2017
10 idei de cadouri perfecte pentru ȘEFU
3 monede chinezești / Feng Shui

9 monede chinezești, pentru un pasionat de Feng Shui

Preț22.00Lei

Ești pasionat de FENG SHUI? Sau ai un prieten care și-a umplut casa de simboluri norocoase și protectoare? Atunci ai auzit că acest simbol chinezesc - MONEDELE FENG SHUI - este unul de bun augur și merită așezat la loc de cinste în orice casă.

DESCRIERE: 9 monede chinezești de alamă de 3 cm (nuanță bronz, patină veche), cu 2 fețe, ce conțin ideograme ale dinastiilor chinezesti. Săculeț de organza roșu inclus.
 

RECOMANDARE: În tradiția chineză, totul este simbolic, deci și amuletele lor sunt sugestive în toate amănuntele. Centrul pătrat simbolizează ntul iar cercul este simbolul cerurilor care înconjoară păntul. Monedele au doua fețe diferite: fața yang conține semnele emblematice ale împăraților chinezi din diverse dinastii, fata yin conține diverse semne grafice.  Din tradiția chineza milenară, aceste monedele sunt considerate simbol al prosperității și al bogăției, iar în arta feng shui, au rolul de a activa energia banilor, de a atrage norocul și bunăstarea.  Se spune că acești bănuți pot împlini o dorință foarte importantă atunci când li se cere sau atrag prosperitatea si bogatia dacă sunt purtați în portofel, lângă casa de marcat a oricărui business, la intraea în magazin, pentru proprietari de afaceri.

Există în stoc

Cantitate: +-
Trimite unui prietenScrie un review
Adaugă la Favorite Compară

Comandă rapidă

Completează cele 2 câmpuri
Noi vă vom contacta pentru finalizarea comenzii.
Sus