SUNĂ-NE!

0749-868.207 
sau
0756-837.803

Luni-vineri 8-16

Filtre

Categorii

Articole de Blog

În vizită la bunici... cu mâna goală?

24 Octombrie 2017
10 sfaturi pentru cadoul perfect în vizită la bunici

Să trăiţi, şefu'

24 Octombrie 2017
10 idei de cadouri perfecte pentru ȘEFU

Garanţiile noastre

10 GARANŢII DE LA KADORIS.RO
VĂ ASIGURĂM SI VĂ GARANTĂM CĂ:

GARANTIA 1.  LIVRARE IMEDIATĂ, ÎN ORDINEA SOSIRII. Toate comenzile care ajung la noi sunt onorate in cel mai scurt timp, in ordinea sosirii. Daca o comanda nu a fost onorata, inseamna ca, din diverse motive, nu a ajuns la noi. Repetati comanda sau luati legatura cu noi!

GARANTIA 2. TINEM CONT DE SPECIFICATIILE LA ALEGERE. Unele produse sunt realizate dupa preferintele si cerintele clientului. Va asiguram ca tinem cont de toate detaliile indicate de dv.: dimensiuni, culori etc. Toate preferintele declarate de client sunt respectate (mai putin cele imposibil de respectat)

GARANTIA 3. SUNTETI INFORMATI DESPRE MATERIALELE FOLOSITE, DETALII, DIMENSIUNI. In descrierea produselor aflati exact ce materiale contin, ce dimensiuni au, ce culori au etc.
 
GARANTIA 4. SIGURANTA DEPLINA LA TRANSPORT. Produsele sunt livrate in pachete pregatite anti-soc pentru maxima siguranta la transport. Folosim cutii de carton noi, pungi ziplock, folie cu bule, pungi cu rumeguș, material de umplutura, pufuleti de polistiren.
 
GARANTIA 5: RETURNAREA SAU SCHIMBAREA PRODUSELOR. Daca nu sunteti multumiti de produsele cumparate, puteti returna garantat  produsele neconforme in MAXIM 14 ZILE CALENDARISTICE de la primire in vederea schimbarii lor sau rambursarii contravalorii lor (mai putin costurile de expeditie initiala). Va rugam sa cititi cu atentie in pagina POLITICA DE RETUR - afisata pe laterala dreapta a oricarei pagini - conditiile in care se accepta si se realizeaza returul.
GARANTIA 6: VOUCHERE DE REDUCERE LA URMĂTOAREA COMANDĂ. La orice comandă de peste 100 lei, primiţi un voucher de reducere de 5% pentru comanda dv următoare, reducere ce poate fi folosită ORI pentru o nouă comandă în www.kadoris.ro ORI pentru o comandă în www.kristale.ro
 
GARANTIA 7: PRODUSE UNICE ÎN ROMÂNIA.
Deoarece cea mai mare parte a produselor din kadoris.ro sunt realizate chiar de noi, puteți avea garantat siguranța că ați primit un produs UNIC, ce nu se mai găsește în alte magazine.

 

GARANTIA 8: CADOU SURPRIZĂ LA ORICE COMANDĂ. Indiferent de valoarea comenzii, pe lângă produsul comandat, veți primi garantat din partea noastră și un cadou-surpriză. Valoarea acestuia depinde de volumul comenzii dv. Comenzi mari - cadouri mari!

 

GARANTIA 9: GARANTAT PRODUSE PERSONALIZATE. Pentru a personaliza un produs, vă oferim servicii de gravare laser, ceea ce va face din produsul dv. unul unic și original!

 

GARANTIA 10. PURTĂM MARCVA ACVARIA. Purtăm marca ACVARIA, o marcă foarte cunoscută și confirmată în România. Din familia ACVARIA vă invităm să vizitați și:

Vă multumim!

www.kadoris.ro

Sus