SUNĂ-NE!

0749-868.207 
sau
0756-837.803

Luni-vineri 8-16

Filtre

Categorii

Articole de Blog

În vizită la bunici... cu mâna goală?

24 Octombrie 2017
10 sfaturi pentru cadoul perfect în vizită la bunici

Să trăiţi, şefu'

24 Octombrie 2017
10 idei de cadouri perfecte pentru ȘEFU

În vizită la bunici... cu mâna goală?

Data: 24 Octombrie 2017

10 sfaturi inspirate pentru cadoul perfect în vizită la bunici

Bunicii sunt persoane speciale în viaţa ta şi nu te poţi duce la ei... doar ca să primeşti ceva. Sigur, ei îţi vor umple port-bagajul de bunătăţi la plecare, dar tu, chiar aşa... cu mâna goală? Fă-le un cadou, iar aici găseşti suficiente surse de inspiraţie!

Click pe fotografii pentru a vizualiza produsele recomandate

1. Dacă ai un BUNIC de modă veche, a cărui veche pasiune e să mai fumeze și el din când în când (tutun, pipă, trabuc)... s-ar bucura să-și țină comoara într-o astfel de CUTIE DE LEMN NATUR, cu capac, o cutie adevărată, lucioasă, frumos lăcuită, masivă, grea.
2. O BUNICĂ tradițională are casa plină de andrele, ațe, ace, croșete. Și a ta e la fel? De ce să nu-și țină mărunțișurile de gospodină într-o CUTIE DE ACE, elegantă, rotundă, din două esențe de lemn, cu capac, ce o va duce cu gândul la vremurile de demult, de la mama ei, de acasă...
3. La BUNICA ai întotdeauna parte de cele mai bune prăjituri... Mmmm, ce-ar fi să te auto-inviți la ea pentru o nouă tavă de bunătăți, dar, ca să nu mergi cu mâna goală, tu vino cu PLATOUL.
4. Are BUNICUL livada doldora de fructe? Îți va umple și ție coșul când pleci acasă, dar s-ar bucura și BUNICA să le așeze la loc de cinste pentru musafiri pe o FRUCTIERĂ CU PICIOR unicat, frumos pictată, realizată manual din mai multe esențe de lemn natur. 
5. Sigur vrea BUNICA să te servească dimineața, la pat cu o cafeluță sau micul dejun. Atunci îi poți face un apropo fin cu o TAVĂ DE LEMN, încăpătoare, superb gravată! 
6. Dacă nu bucătăria e importantă atunci când mergi la BUNICA, atunci oferă-i un tablou cu dedicație specială: TE IUBESC, MAMAIA, BUNICA, BICA, BUNI... Îl va așeza pe masă și va suspina după voi după ce vei pleca...
7. Fără doar și poate, credința e una din valorile principale în casa BUNICILOR, deci ar fi impresionați să le oferi ceva cu tentă spirituală. Nu, nu o icoană - că probabil mai au vreo 10 - nici o biblie, că sigur au una de acum un secol, ci un tablou frumos gravat pe lemn cu o RUGĂCIUNE de suflet. 
8. Daca ai un BUNIC mai modern care apreciază o băutură fină, nu duce sticla în sacoșă de plastic, ci oferă-i-o într-un CUFĂRAȘ superb din lemn. Cu siguranță va ține băutura în dulap pentru evenimente speciale, la care vei fi și tu prezent! 
9. Dacă vrei să le oferi o colecție de fotografii cu cei mici, ar fi încântați să le păstreze într-o CUTIE DE LEMN, cu capac, elegantă și încăpătoare...
10. Dacă BUNICA e încă mare amatoare de macrameuri, adu-i aminte de acele vremuri cu un TABLOU care pornește de la un mileu croșetat, dar care a primit o altă față prin culoare.

Și câte alte idei ar mai fi pentru dragii tăi bunici...

KADORIS.RO - Cadouri, cu drag,... 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum
Sus