SUNĂ-NE!

0749-868.207 
sau
0756-837.803

Luni-vineri 8-16

Filtre

Categorii

Articole de Blog

În vizită la bunici... cu mâna goală?

24 Octombrie 2017
10 sfaturi pentru cadoul perfect în vizită la bunici

Să trăiţi, şefu'

24 Octombrie 2017
10 idei de cadouri perfecte pentru ȘEFU

Să trăiţi, şefu'

Data: 24 Octombrie 2017

Șeful e o persoană greu de abordat... greu de mulțumit... greu de cadorisit, dar totuși vin și acele momente când trebuie să-i pregătești ceva deosebit.

Click pe fotografii pentru a vizualiza produsele recomandate

 
1. SPORUL CASEI este un simbol care poate sta la fel de bine și la birou. Un ȘEF cu gust ar primi bine un astfel de cadou unicat, cu pietre în culorile anotimpului în care sa născut.
2. Un ȘEF respectat chiar merită laude. Deci nu te jena să i/o spui cumva. Dacă prin cuvinte ți-e greu, oferă-i un... TROFEU de la tine și colegii tăi, care să-i aducă aminte cât de apreciat este.
3. ȘEFUL e amator de pictură? I-ar plăcea un tablou modern în biroul lui? Atunci TABLOURILE kadoris sunt o idee inspirată.
4. ȘEFUL are vicii, da... fumează! Dar nu orice, poate fumează trabuc sau pipă sau țigări scumpe și ar vrea să-și șțină tutunul într-o astfel de CUTIE CU CAPAC, frumos lăcuită, care ar da bine când îi vor veni partenerii de afaceri în vizită. Poate te invită și pe tine odată, la un trabuc, la un moment festiv sau când ți-ai atins targetul...
5. Sa cauți un vin bun sau o tărie de calitate pentru ȘEFUL nu e de ici, de colo. Oricine apreciază o licoare adevărată, dar e demodat să-i oferi sticla în mână împachetată în celofan și nici bine cunoscutele sacoșe de cadouri  nu arată tocmai elegant. Mult mai potrivită ar fi o sticlă scumpă într-un CUFĂR DE LEMN cu aplicații de fier forjat. E masculin, arată bine, și mărește din start valoarea cadoului tău și al colegilor!
6. ”And the winner is... ȘEFU!” Un trofeu în glumă ar fi bine primit, dacă șeful are simțul umorului bine dezvoltat. O CUPĂ DE LEMN, simplă, delicată, eventual personalizată cu un mesaj dedicat, ar arăta bine pe raftul premiilor primite de șeful.
7. Știi despre ȘEFUL că ar fi un credincios adevărat și apreciază tot ce e legat de spiritualitate? Atunci o RUGĂCIUNE superb gravată pe lemn ar fi un cadou perfect pe care sigur îl va lua acasă!
8. ȘEFUL... e o ȘEFĂ? Înainte de a fi conducătorul firmei e femeie, și sigur se va bucura să te gândești la ea. Un PLATOU frumos pentru pahare ar arăta că te gândești la ea ca la o mamă excelentă, o soție perfectă, dincolo de ușa biroului, deci nu ezita să o privești ca pe o femeie, nu ca pe un șef.
9. Ce ar putea ține un ȘEF într-o casetă? Cine știe? Dar întotdeauna o CUTIE DE LEMN, frumoasă, gravată - eventual și personalizată cu un mesaj special - nu ar fi aruncată în pod, printre vechituri, ci sigur va găsi ceva important de păstrat acolo.
10. Și pentru că un ȘEF este imaginea vie a zicalei ”Time is money”, un CALENDAR DIN CUBURI DE LEMN, gravat și personalizat cu un mesaj cu tâlc ar sta sigur pe biroul său la loc de cinste, ca să-i aducă aminte cum trece timpul... sau că e timpul să pleci pn concediu... sau că e vremea să îți mprească salariul.... într-o zi.

Și câte alte idei ar mai fi pentru un om față de care simți respect și admirație.

KADORIS.RO - Cadouri, cu drag,... 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
  • Nici un comentariu pănă acum
Sus